ESET

ESET je tvrtka specijalizirana za IT sigurnosna rješenja s fokusom na detektiranju i onemogućavanju svih oblika zlonamjernih programa. Osnovana je 1992. godine sa sjedištem u Bratislavi. Trenutno zapošljava oko 1300 djelatnika širom svijeta.
ESET je brzo-rastuća kompanija, a jedan od glavnih katalizatora uspjeha je vrhunski antivirusni program ESET NOD32 Antivirus. Taj antivirusni alat nadaleko je poznat po učinkovitoj detekciji prijetnji, brzini skeniranja, zanemarivom opterećenju sustava, proaktivnoj zaštiti od najnovijih prijetnji te lakoći upotrebe i instalacije. Naknadno su razvijeni još neki antivirusni programi namijenjeni za već tvrtke, koji su svojom fleksibilnošću licenciranja i univerzalnoj primjeni znanto olakšali administraciju i kupovinu ESET antivirusnih programa.

Produkti tvrtke ESET iz godine u godinu osvajaju prestižne nagrade na polju IT sigurnosti. U ponudi su sigurnosna rješenja za sve vrste okruženja i platformi, od radnih stanica i servera, pa do mobilnih uređaja, bilo za korporativne ili kućne korisnike.

Za više informacija posjetite: www.eset.com